• Eroarea umană reprezintă o preocupare semnificativă în domeniul medical, deoarece poate avea consecințe grave asupra pacienților și este important să înțelegem că erorile pot apărea chiar și în condiții ideale, dar eforturile constante pentru a le identifica, înțelege și îmbunătăți pot contribui la minimizarea acestora. 

Cu ce exact pot eu să ajut? În primul rând vom găsi cei mai importanți factori personali care ar putea contribui la eroarea medicala, iar ulterior vom crea cele mai potrivite strategii pe care le vei putea adopta imediat pentru a minimiza riscurile și a îmbunătăți siguranța pacienților pe care îi îngrijești. 

Conduci o echipa de îngrijire medicala? Perfect, pe lângă cele descrise mai sus, te pot ajuta cu elaborarea protocoalelor de siguranță a pacienților, crearea mediului în care se poate raporta deschis și învăța din erori, fără teamă de consecințe punitive și la crearea unei culturi organizaționale ce promovează încrederea, comunicarea deschisă și colaborarea între membrii echipei.

Eroare umană în domeniul medical – evaluare + elaborare protocol

Pentru Specialiști din domeniul de sănătate și furnizori de servicii medicale
Acest serviciul este oferit on-line sau la Brașov față-în-față

Pin It on Pinterest

Sari la conținut